Muškarac teško povređen u direktnom sudaru automobila i kamiona

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac teško povređen u direktnom sudaru automobila i kamiona

BEOGRAD - Na delu puta od Surčinske petlje ka Ostružničkom mostu rano jutros jedan muškarac zadobio je teške povrede kada je putnički automobil udario u kamion.Kako je izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, lekarska ekipa koja je intervenisala u šest sati i 42 minuta tražila je pomoć vatrogasaca, jer je vozilo bilo smrskano, a povređeni je odvežen u odeljenje reanimacije Urgentnog centra (UC).Lekarska ekipa intervenisala je u četiri sata i 30 minuta i na Trgu Nikole Pašića >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kod fontane, gde je student iz Irana od oko 23 godine pao sa motora.Zadobio je tupu povredu glave, razderotinu na čelu, potres mozga , oguljotine desne ruke, prelom desne šake i tupu povredu grudnog koša a odvežen je u UC.U jedan sat i 25 minuta posle ponoći jedan 19-godišnji mladić zadobio je ubod nožem u predelu levog ramena i leve potkolenice kod stajališta tramvaja na Autobuskoj stanici prema Starom železničkom mostu.Mladić je odvežen u UC kod ortopeda.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Promašio most i sletio u prazno korito rječice

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Jul.2015

N.Z. (51) iz Prijedora zadobio je teške tjelesne povrede, lom lijeve noge i povrede u predjelu grudnog koša, kada je sinoć oko 21.30 sati skuterom, promašivši most, sletio u prazno korito rječice Puharske. Povrijeđenog su izvukli vatrogasci i medicinsko osoblje hitne pomoći koje su pozvali mještani...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.