Muškarac povređen kod Sajma, najverovatnije ga udarila struja

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac povređen kod Sajma, najverovatnije ga udarila struja

Muškarac od oko 32 godine povređen je oko 01.40 sati u Bulevaru Vojvode Mišića, u Beogradu, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da je muškarac povređen kod izlazne rampe sajma pod nerazjašnjenim okolnostima, da je verovatno uhvatio električni vod i da ga je odbacila struja.

Muškarac je zadobio opekotine na rukama i grudnom košu i povredu glave, a postoji mogućnost da ima i potres mozga, istakla je portparol Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dodala da je prevezen na VMA.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do šest sati obavila 108 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 240 intervencija od kojih 58 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se obraćali gotovo svi hronični bolesnici, odnosno astmatičari, osobe sa hipertenzijom i malignitetima, dodala je Macura.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U BULEVARU VOJVODE MIŠIĆA: Muškarac (32) teško povređen u strujnom udaru

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015

BEOGRAD  - Muškarac star oko 32 godine povređen je oko 01.40 časova u Bulevaru Vojvode Mišića, u Beogradu, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. Macura je rekla da je muškarac povređen kod izlazne rampe sajma pod nerazjašnjenim okolnostima, da je verovatno uhvatio električni...

Nastavak na Kurir...

STRUJNI UDAR KOD SAJMA: Muškarac zadobio teške opekotine

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jul.2015

Muškarac star oko 32 godine povređen je u Bulevaru Vojvode Mišića, u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Macura je rekla da je muškarac povređen oko 01:40 časova, kod izlazne rampe sajma pod nerazjašnjenim okolnostima, da je verovatno uhvatio električni vod i da ga...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.