Mladić upucan u šaku i stomak u Trgovačkoj ulici

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić upucan u šaku i stomak u Trgovačkoj ulici

Muškarac star oko 26 godina je sinoć oko 20.05 časova u Ulici Trgovačka 7 zadobio više ustrelnih rana, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Sa ustrelnim ranama levog kažiprsta, levog dlana, trbuha sa leve strane i leve natkolenice taj muškarac je prevezen na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, rekla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je dodala da se sinoć oko 21.15 časova na Novom Novosadskom putu dogodio i saobraćajni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udes u kojem je muškarac, vozač, star oko 30 godina, zadobio povredu istegnuće vrata, ali da je on odbio da bude prevezen u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 109 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 273 intervencije od kojih 70 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali srčani pacijenti, astmatičari, osobe sa hipertenzijom i dijabetičari, navela je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala provetravanje prostorija, nošenje boce sa vodom i osvežavajućim napicima, uzimanje vitamina i oprez u saobraćaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Muškarac ranjen u Žarkovu

Izvor: B92, 27.Mar.2015

Muškarac star oko 26 godina je sinoć oko 20.05 časova u Žarkovu zadobio više ustrelnih rana, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Sa ustrelnim ranama levog kažiprsta, levog dlana, trbuha sa leve strane i leve natkolenice muškarac je prevezen na odeljenje za reanimaciju beogradskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.