Mali: Zgrada bivšeg Saveznog MUP-a biće uklonjena, BIGZ menja izgled

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Zgrada bivšeg Saveznog MUP-a biće uklonjena, BIGZ menja izgled

Raščišćavanje terena u Kneza Miloša počinje do kraja godine saopštio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Svi problemi koji su pratili gradnju na mestu zgrade Saveznog MUP-a u ulici Kneza Miloša rešeni su i već postoji investitor, naveo je Mali danas na postavljanju temeljca na uglu ulica Vojislava Ilića i Ustaničke, za izgradnju Lidlove prodavnice.

Gradonačelnik je otkrio i da postoji i nov vlasnik BIGZ-a, koji bi trebalo uskoro da obelodani kako će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgledati zgrada, što će promeniti izgled ovog dela grada.

Do tada panoramu Zvezdare izmeniće Lidl, gde je gradonačelnik danas prisustvovao postavljanju temelja.

Radovi će biti završeni 1. novembra, a očekuje se početak gradnje i druga dva objekta ovog lanca u Rakovici i Paliluli. Naredne godine pridružiće se još najmanje tri do pet novih.

Takođe, očekuje se da će u narednoj nedelji početi i gradnja TC "Capitol park" na temeljima bivše fabrike "Rekord" u Rakovici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rakovica dobija šoping mol, MUP ruši investitor

Izvor: B92, 25.Maj.2016

Beograd -- Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da se u narednih nekoliko nedelja očekuje polaganje kamena temeljca za tržni centar Kapitol park u Rakovici...Do kraja godine, kako je rekao, očekuje se i početak rušenja zgrade bivšeg Saveznog MUP-a u ulici Kneza Miloša..."U narednom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.