Mali: Do kraja godine 100 novih autobusa

Izvor: Večernje novosti, 13.Feb.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Do kraja godine 100 novih autobusa

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas da će sledeće nedelje biti potpisan ugovor sa kompanijom Ikarbus o isporuci 20 novih autobusa gradu.Mali je, gostujući na televiziji Pink, kazao da će do kraja godine Beograd dobiti 100 novih autobusa gradskog prevoza, a da bi kroz donaciju Švajcarske Vlade trebalo da bude isporučeno 29 tramvaja. "Privatnici uvode klime, video nadzor i vajfaj (WiFi). Kvalitet javnog prevoza je bolji, ali vidimo da se nešto dešava i mi od toga nećemo odustati", kazao je Mali.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mali: Do kraja godine 100 novih autobusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2016

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je danas da će sledeće nedelje biti potpisan ugovor sa kompanijom Ikarbus o isporuci 20 novih autobusa gradu...Mali je, gostujući na televiziji Pink, kazao da će do kraja godine Beograd dobiti 100 novih autobusa gradskog prevoza, a da bi kroz donaciju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.