Mali: Ako je DSS odlučio da ode, može da ode odmah

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Ako je DSS odlučio da ode, može da ode odmah

Ako je Demokratska stranka Srbije rešila da napusti gradsku vlast, ja im želim puno sreće i uspeha, poručio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali i dodao da će gradska vlast funkcionisati i bez DSS.

- Lično sam imao dobru saradnju sa Andrejom Mladenovićem, ali ukoliko je izlazak iz gradske vlasti njihova želja i njihov zaključak, nemam nikakav problem - rekao je Mali Tanjugu.

Mali je napomenuo da će gradska vlast i bez DSS nastaviti da funkcioniše kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << treba i da sprovodi zacrtane planove.

- Ako su odlučili da odu, mogu da odu odmah - poručio je Mali.

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić ponovila je na sednici Glavnog odbora u subotu stav da ta stranka treba da izadje iz vlasti u Beogradu, a njen izveštaj je podržan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.