Macura: Noć u Beogradu protekla je mirno

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macura: Noć u Beogradu protekla je mirno

Noć je protekla bez saobraćajnih nezgoda i incidenata, dok su se Hitnoj pomoći najčešće javljali asmatičari, kao i pacijenti sa visokom temperaturom.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 136 intervencija od kojih 21 na javnim mestima, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i osobe sa povišenom temperaturom - rekla je Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obavila 268 intervencija od kojih 55 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Macura je savetovala adekvatno odevanje, nošenje boce vode, a osobama koje imaju anginu pektoris da ne rade teže fizičke poslove kada je niska temperatura vazduha.

Portparol Hitne pomoći je savetovala i blagovremeni polazak na posao, provetravanje prostorija, jer je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija, kao i uzimanje čajeva i odmor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.