MUZEJ U KOMŠILUKU: Jutarnja kafa ili čaj na nesvakidašnji način

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUZEJ U KOMŠILUKU: Jutarnja kafa ili čaj na nesvakidašnji način

Program se sastoji od niza aktivnosti osmišljenih za decu i za odrasle

U okviru programa Muzej u komšiluku posetioci će u nedelju, 2. avgusta, od 10 sati u bašti Muzeja Vuka i Dositeja imati priliku da uz jutarnju kafu ili čaj obiđu stalnu postavku Muzeja.

Muzej u komšiluku je deo programa Muzej u srcu grada, koji će trajati od kraja juna do kraja septembra i koji je namenjen svim zainteresovanim sugrađanima i posetiocima Beograda tokom leta, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Narodnog muzeja.

Program, koji realizuje Narodni muzej, sastoji se od niza aktivnosti osmišljenih i za decu i za odrasle, koje nisu uvek karakteristične za muzejske prostore, a Muzej u komšiluku je prva u nizu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.