MUP: U Policijsku upravu Beograd dovedeno 19 turskih navijača

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: U Policijsku upravu Beograd dovedeno 19 turskih navijača

Devetnaest turskih navijača fudbalskog kluba Bešiktaš ''dovedeno je u prostorije'' Policijske uprave Beograd, potvrđeno je večeras Tanjugu u MUP-u.

Dvojica turskih navijača dovedeni su zbog tuče, a dvojica, jer su razbili staklo u autobusu GSP.

Srpska Žandarmerija je, kako je ranije javljeno, bila primorana da interveniše prilikom transporta navijača Bešiktaša na stadion Partizana u Beogradu pošto su pristalice turskog kluba izazvale incidente.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<
Gostujući navijači ponašali su se nasilnički i polupali nekoliko autobusa gradskog prevoza kojima su iz hotela Jugoslavija transportovani na stadion.

Utakmica 3. kola C grupe fudbalske Lige Evrope između Partizana i Bešiktaša počela je, kako je i planirano, u 21.05.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Privedeno 19 turskih navijača

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Devetnaest turskih navijača fudbalskog kluba Bešiktaš ''dovedeno je u prostorije'' Policijske uprave Beograd, potvrđeno je večeras Tanjugu u MUP-u...Od njih 19, petnaest je dovedeno zbog paljenja pirotehnike, a četvorica zbog remećenja javnog reda i mira. Dvojica turskih navijača dovedeni su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.