MUP: Beživotno telo ispred kafića na Novom Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Beživotno telo ispred kafića na Novom Beogradu

Ispred kafića u novobeogradskom naselju Belvil jutros je pronađeno beživotno telo, potvrđeno je Tanjugu iz Odeljenja za medije i komunikacije MUP-a.

Beogradski mediji prethodno su javili da se u Belvilu dogodila pucnjava, a "Blic" je precizirao da je upucan vlasnik kafića u tom naselju dok je sedeo sa ženom i decom ispred lokala.

Iz MUP-a navode da je beživotno telo pronađeno oko 9:45 ispred kafića "Pjaca del kafe" u Ulici Jurija Gagarina i poručuju da policija intenzivno radi na tom slučaju.

Blic nezvanično saznaje da je ubica došao motorom, ispalio nekoliko hitaca u vlasnika kafića i pobegao.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBICE SU PUCALE DOK SE GOMILA DECE IGRALA NA PLATOU PORED KAFIĆA: Jezivi detalji ubistva u Belvilu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jul.2016

Plato na kojem je ubijen Aleksandar Stamenković, vlasnik Pjaca del Kafea u Belvilu, bio je prepun dece koju su roditelji izveli da se igraju...Kako kažu svedoci, deca su trčala po platou, kao i svakog vikenda, jer ovaj deo Novog Beograda je jedan od najpopularnijih među roditeljima koji žive u blizini...Foto:...

Nastavak na Telegraf.rs...

Belvil: Dvojica došla na motoru, pucano desetak puta

Izvor: Prva.rs, 30.Jul.2016

Da je muškarac ubijen u Belvilu potvrđeno je i za RTS u Birou MUP-a za saradnju sa medijima.. Iz MUP-a navode da je beživotno telo pronađeno oko 9:45 ispred kafića "Pjaca del kafe" u Ulici Jurija Gagarina i poručuju da policija intenzivno radi na tom slučaju.. “Blic” piše da je ubijeni A....

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.