LEDENO DOBA u Beogradu

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDENO DOBA u Beogradu

Sid, Djego, Meni i veverica Skret, likovi iz animiranog crtanog filma "Ledeno doba" stigli su u Beograd. Oni će se družiti sa najmlađima od 30.januara do 1. februara u Kombank Areni.

Beogradsku publiku dočekaće fenomenalna ledena scena, na koju će izaći oko 40 umetnika na ledu. Najspektakularniji biće mamut koji će dostizati visinu od 4 metra.

- Videćete sjajne predstave, akrobate, klizače na ledu, kao i sve likove iz crtanog filma "Ledeno doba". Deca ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odrasli će sigurno biti oduševljeni - kaže glavni producent predstave Harald Urliksen.

U Kombank Areni 30. januara u 18 i 30 sati je premijera, a u naredna dva dana posetioce očekuje još šest predstava. Još jedna zanimljivost koja krasi ovu predstavu jeste da je sinhronizovana od strane naših glumaca koji su svoje glasove pozajmili i u crtanom filmu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.