LANČANI SUDAR Sudarilo se čak JEDANAEST vozila i autobus u terazijskom tunelu

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANČANI SUDAR Sudarilo se čak JEDANAEST vozila i autobus u terazijskom tunelu

U terazijskom tunelu se oko 8.20 sati dogodio lančani sudar 11 vozila i autobusa na liniji 65, što je izazvalo veliki zastoj u ovom delu grada. U nesreći je jedna osoba lakše povređena.

- Bio sam u sredini i nisam mogao da zakočim, naleteli smo jedni na druge. Ne znam šta se desilo. Sigurno je prvi vozač naglo zakočio, a kroz tunel svi idu velikom brzinom pa niko nije stigao da reaguje - rekao je jedan od vozača koji se našao usred udesa.

Kako saznajemo, vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autobusa na liniji 65 je priznao da je kriv za izazivanje sudara.

Gužva se do sada rasčistila, a kolaps je trajao oko sat vremena. Još uvek je policija na raskrsnici Dečanske i Nušićeve ulice

Policija je saopštila da je autobus na liniji 65 u Terazijskom tunelu, nešto pre 8.30 sati, naleteo na putničko vozilo, posle čega je došlo do lančanog sudara, u kome je 11 vozila oštećeno.

Kako navodi MUP, zbog lančanog sudara saobraćaj nije bio obustavljen, ali se odvojao nešto teže.

Jedna osoba je lakše povređena u lančanom sudaru u Terazijskom tunelu u Beogradu >> http://t.co/wIs3QrkXBz #rtsvesti pic.twitter.com/A35Pkvnbq3

U Hitnoj pomoći kažu da je povređen vozač motora.

- Nema teže povređenih, a motociklista je povredio prst na nozi, ali je odbio lekarsku pomoć  - kaže dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Prilazi tunelu koji su bili potpuno zakrčeni nakon sudara, prohodni su od 9.30 sati, ali se vozila kreću sporije zbog otklanjanja posledica udesa.

Zbog sudara je jutros bio kolaps iz Nušićeve ulice ka terazijskom tunelu, kao i na prilazu Brankovom mostu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.