Kritična masa slavi treći rođendan vožnjom kroz centar i žurkom

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kritična masa slavi treći rođendan vožnjom kroz centar i žurkom

Beogradska Kritična masa proslaviće u subotu treći rođendan. Biciklistički događaj će kao i uvek početi okupljanjem na Trgu Republike u 16:30 i vožnjom od 17:00. Trasa duga 11.5 kilometara će ići preko Studentskog trga, pored Kalemegdana, Pop Lukinom ka Brankovom mostu, skrenuti u bulevar Milentija Popovića i po prvi put Kritična masa će preći Most na Adi, gde se planira grupna fotografija svih biciklista.

Nakon toga, vožnja se nastavlja prema Savamali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << završava u Kulturnom centru Grad, u ulici Braće Krsmanović 4. Ovde sve učesnike čeka rođendanska torta, žurka i nagrade ukoliko tačno odgovore na pitanja o urbanom biciklizmu.

Rođendanske nagrade su obezbedili "Planet bike" i "Selle Royal", poklanjajući dva kvalitetna sedišta za bicikle, "Popcycle" koji će donirati biciklističke reflektujuće trake i Udruženje građana "Ulice za bicikliste" koje poklanja majice sa biciklisitičkim motivima.

Predviđeno je i svečano otvaranje bicikilističke bašte koju će članovi "Ulica za bicikliste" ovog petka urediti zajedno sa JKP Gradsko zelenilo na travnatoj površini na keju pored Brankovog mosta.

Sve učesnike će nakon vožnje od 18:00 u KC Gradu zabavljati di-džej tim Ulica za bicikliste sa muzikom za ples i bend "Horkestar". Pozivamo sve da se obuku svečano rođendanski i u bojama proleća. Poželjni su cvetni detalji, suknje, haljine, košulje, sakoi, kravate, leptir mašne, kao i cipele za igranku.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kritična masa slavi treći rođendan cvetnom vožnjom

Izvor: Studio B, 24.Apr.2014

U subotu 26. aprila, beogradska Kritična masa će proslaviti treći rođendan. Ovaj biciklistički događaj će, kao i uvek, početi okupljanjem na Trgu Republike u 16:30 i vožnjom od 17:00 časova...Trasa duga 11.5 km će ići preko Studenstkog trga, pored Kalemegdana, Pop Lukinom ka Brankovom mostu,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.