Klizanje i na „Olimpu”

Izvor: Politika, 27.Dec.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klizanje i na „Olimpu”

Ljubitelji klizanja sa Zvezdare dobili su juče ledenu površinu na kojoj će moći da uživaju. U sportskom centru „Olimp” Milan Popović, predsednik opštine Zvezdara, otvorio je klizalište i pozvao klince iz ove gradske opštine da dovedu drugare iz drugih delova grada na zabavu.

Na ledu se prva oprobala Zona Apostolović, devojčica iz klizačkog kluba K07, a zatim su na ledenu ploču stupili animatori za decu i mali hokejaši Crvene zvezde.

Za školarce koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << nisu vešti na ledu u toku zimskog raspusta biće organizovana besplatna škola klizanja, a ulaz će uz đačku knjižicu do kraja decembra biti besplatan, svakog dana od 16 do 17.30 časova.

Klizalište će radnim danima raditi od 16 do 21.30 časova, a vikendom će Zvezdarci i njihovi gosti moći da se oprobaju na ledu od 10 časova.

Cena ulaza je 200 dinara, a sugrađani koji nemaju klizaljke, moći će da ih iznajme za 150 dinara. Organizatori kažu da će klizalište raditi sve dok to vremenski uslovi budu dozvoljavali.

Osim klizanja, za đake će se u toku zimskog raspusta organizovati i turnir u malom fudbalu, a mladim fudbalerima treneri će davati stručne savete i pokazati im kako da poboljšaju tehnike igre.

S. D.

[objavljeno: 27/12/2008]

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Klizalište na “Olimpu”

Izvor: RTS, 26.Dec.2008, 19:37

Opština Zvezdara otvorila zimsku sezonu klizanja na ledu. Klizalište u Sportskom centru “Olimp” je otvoreno za decu i odrasle svakog radnog dana. ..Zvezdarska opština otvorila je zimsku sezonu klizanje na ledu u Sportskom centru "Olimp", na radost velikog broja dece...Svakog radnog dana od 10...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.