Jubilej organizovanog turizma u Beogradu

Izvor: Studio B, 16.Apr.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilej organizovanog turizma u Beogradu

Ove godine obeležava se još jedan važan datum, a to je 60 godina organizovanog beogradskog turizma.

Tim povodom u 14 sati u Domu omladine organizovano je svečano obeležavanje jubileja, a u Knez Mihailovoj ulici otvorena je izložba posvećena jubileju.

Gostujući u našem jutarnjem programu direktor TOB-a Miodrag Popović rekao je da Beograd ima mnogo toga čime može da se pohvali i da je za Dane Beograda pripremljen veliki broj zanimljivih tura u okviru kojih ćemo bolje upoznati grad.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Turistička organizacija Beograda obilježila 60 godina rada

Izvor: Capital.ba, 17.Apr.2014, 07:41

BEOGRAD, Turistički savez Beograda, iz koga je nastala Turistička organizacija Beograda, obilježio je juče šest decenija od osnivnaja. Na svečanosti u Domu omladine u Beogradu proslavu jubileja uveličali su predstavnici ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.