Izložba vajarskih i slikarskih radova mališana u KC Čukarica

Izvor: 24sata, 28.Avg.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba vajarskih i slikarskih radova mališana u KC "Čukarica"

U galeriji "Start ’06" Kulturnog centra "Čukarica", u petak, 29. avgusta, u 19 sati, biće otvorena izložba radova dece polaznika kreativnih radionica slikarstva i vajarstva. Radionice su održane od 18. do 22. avgusta, pod pokroviteljstvom opštine Čukarica.

Svečanost će uveličati i polaznici glume i novinarstva koji će pokazati šta su uspeli da nauče na radionicama za tih nekoliko dana. Oni će, u formi malog kulturnog dnevnika najaviti događaje koji predstoje u Kulturnom >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << centru.

Predavači Marina Petrović, dipl. novinar i Ivana Borić, portparol Opštine Čukarica i kolumnista, kažu da je bilo interesantno raditi sa decom.

Prema rečima nastavnika, mr Irine Černjavski Šantrić koja je vodila radionicu slikarstva i vajara Miodraga Ivanovića deca su veoma talentovana i bila su inspirisana o čemu svedoči i veliki broj radova u kojima će posetioci moći da uživaju.

Polaznici glume, koje je obučavala glumica Suzana Radović, scenskim nastupom će pokazati šta umeju.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Izložba vajarskih i slikarskih radova mališana u KC "Čukarica"

Izvor: Blic, 28.Avg.2014

U galeriji "Start ’06" Kulturnog centra "Čukarica", u petak, 29. avgusta, u 19 sati, biće otvorena izložba radova dece polaznika kreativnih radionica slikarstva i vajarstva. Radionioce su održane od 18. do 22. avgusta, pod pokroviteljstvom opštine Čukarica...Svečanost će uveličati i polaznici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.