Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Maj.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

II Art-Anima od 2. do 4. juna

U knjižari Plato (Knez Mihailova 48), od 2. do 4. juna biće održan drugi Festival fantastične književnosti Art-Anima. Festival je pokrenut sa namerom da se podstakne adekvatnije promišljanje fantastične književnosti i podigne interesovanje stručne i široke javnosti za ovu vrstu literature; da se predstavi aktuelna produkcija ove vrste književnosti kako u svetskim tako i regionalnim ... The post II Art-Anima od 2. do 4. juna appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Festival fantastične književnosti od 2. do 4. juna u "Platou"

Izvor: Blic, 26.Maj.2015

Drugi Festival fantastične književnosti "Art-Anima" biće održan od 2. do 4. juna u knjižari "Plato", najavili su danas organizatori...Na Festivalu će biti održana brojna predavanja, promocije i tribine. Festival će u utorak otvoriti predavnje književnog kritičara i prevodioca mr Nataša Tučev,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.