Humanitarni bazar za decu obolelu od raka danas na Dedinju

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni bazar za decu obolelu od raka danas na Dedinju

Humanitarni Bazar posvećen deci oboleloj od raka počeće danas u međunarodnoj školi u Beogradu "Brook Hill" na Dedinju, a tokom dana organizatori očekuju oko 500 zvanica.

Humanitarni Bazar se odrzava tradicionalno u maju, i otvoren je za javnost, piše u saopštenju škole domaćina.

Ove subote trajaće od 11 do 15 časova.

Očekivano je, kako su najavili, da će zvanice dolaziti iz ambasada, internacionalnih kompanija, restorana, roditelja đaka te škole.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Sav novac koji se danas bude prikupio biće, kako je rečeno, poslat organizaciji NURDOR - Nacionalnom udruženju roditelja dece odbolele od raka, koje čine roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Humanitarni bazar za decu obolelu od raka

Izvor: Studio B, 23.Maj.2015

Humanitarni Bazar posvećen deci oboleloj od raka održan je danas u međunarodnoj školi u Beogradu "Brook Hill" na Dedinju"...Humanitarni Bazar održava se tradicionalno u maju...Organizatori su ranije najavili, da će zvanice dolaziti iz ambasada, internacionalnih kompanija, restorana, roditelja đaka...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.