HOROR U BEOGRADU! Mladić izboden u Železniku, u teškom stanju prevezen u Urgentni centar

Izvor: Telegraf.rs, 02.Dec.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U BEOGRADU! Mladić izboden u Železniku, u teškom stanju prevezen u Urgentni centar

Mladić U. M. (26) pronađen je u teškom stanju u Ulici Učitelja Mihajlovića u beogradskom naselju Železnik.

Prema prvim informacijama, mladić je izboden ispred Osnovne škole "Stefan Dečanski" (bivša Vladimir Nazor), i prevezen je u Urgentni centar.

Policija je nedaleko od mesta zločina pronašla i nekoliko čaura, zbog čega se utvrđuje da li je došlo i do pucnjave.

Takođe, izbodeni mladić je kod sebe imao nož.

(Telegraf.rs/ Informer)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRAČUN U ŽELEZNIKU Izboden mladić

Izvor: Blic, 02.Dec.2016

Mladić U. M. (26) pronađen je večeras oko 20.10 sati u Železniku i u teškom stanju prevezen je u Urgentni centar...Mladić je izboden ispred Osnovne škole"Stefan Dečanski"...- Primili smo poziv u 20.11 sati. Mladić je prevezen u Ugrentni centar - potvrdili su iz Hitne pomoći...Uskoro opširnije..

Nastavak na Blic...

Sevali noževi u Železniku i u Gospodara Vučića

Izvor: Mondo, 02.Dec.2016

U.M. (21) pronađen je u teškom stanju u Ulici učitelja Mihajlovića u beogradskom naselju Železnik, pošto je izboden u leđa. I u Gospodara Vučića mladić izboden u ruku i nogu, kaže za Mondo portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Foto: MONDO..Mladić je izboden ispred Osnovne škole "Vladimir...

Nastavak na Mondo...

BG: Izboden 21-godišnji mladić u Železniku

Izvor: B92, 02.Dec.2016

Beograd -- Mladić star 21 godinu izboden je u beogradskom naselju Železnik, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći...Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, mladić je izboden u leđa i prevezen je u Urgentni centar..."Hitna pomoć je poziv primila u 20.07 sati. Mladić je dobio ubodnu povredu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.