Gradski zavodi za javno zdravlje Beograda i Zagreba potpisali protokol o saradnji

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski zavodi za javno zdravlje Beograda i Zagreba potpisali protokol o saradnji

BEOGRAD - Zavod za javno zdravlje Grada Zagreba i Gradski zavoda za javno zdravlje Beograda potpisali su danas Protokol o saradnji, kojim se utvrđuje zajednička delatnost u istraživačkom radu, razmeni znanja i veština i ispitivanju kvaliteta životne sredine, zdravstvene bezbednosti hrane i svih aspekata koji se tiču zdravlja stanovništva.

Zajedničkim delovanjem pokrivamo veliko tržište za razna ispitivanja u cilju da naši građani imaju kvalitetnu životnu sredinu i da koriste >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zdravu i bezbednu hranu, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je primio predstavnike zagrebačkog Zavoda predvođene direktorom Zvonimirom Šostarom.

Sastanku su prisustvovali pomoćnica gradonačelnika Irena Vujović, sekretarka za zdravstvo Vera Dražić i njen pomoćnik Aleksandar Stefoski.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Beograd u zdravstvu dobija sve veći regionalni značaj

Izvor: Blic, 29.Maj.2015

Predstavnici Zavoda za javno zdravlje Zagreba i Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograda potpisali su danas Protokol o saradnji kojim se utvrđuje zajednička delatnost u istraživačkom radu, razmeni znanja i veština i ispitivanju kvaliteta životne sredine, zdravstvene bezbednosti hrane i svih aspekata...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.