Gradonačelnik Siniša Mali sa ambasadorom Izraela

Izvor: Studio B, 27.Nov.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Siniša Mali sa ambasadorom Izraela

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je danas sa ambasadorom Izraela u Beogradu Josefom Levijem, i tom prilikom ocenio da je neophodno ojačati kulturnu, obrazovnu i sportsku saradnju dve zemlje.

Gradonačelnik i ambasador su se dogovorili da će zajednički raditi na izgradnji Memorijalnog centra Staro sajmište, gde se za vreme Drugog svetskog rata nalazio Jevrejski logor.

Ovom prilikom, gradonačelnik Mali pozvao je izraelska preduzeća da uzmu učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na tenderima koji će naredne godine biti raspisani za javno-privatno partnerstvo u oblasti prečišćavanja otpadnih voda, prerade otpada, reciklaže i pretvaranja otpada u energiju, kao i u izgradnji četiri podzemne garaže.

Siniša Mali je uputio poziv gradonačelniku Jerusalima da poseti Beograd u aprilu 2015. godine, kada će u srpskoj prestonici biti održan Samit gradonačelnika zemalja Jugoistočne Evrope.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.