(FOTO) MALI OBIŠAO RADOVE: Autokomanda će zablistati 11. juna

Izvor: Kurir, 30.Maj.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) MALI OBIŠAO RADOVE: Autokomanda će zablistati 11. juna

Gradonačelnik je poručio da se svakodnevno vrši pritisak na izvođače radova da urade sve u roku

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da će radovi na Autokomandi, u sklopu rekonstrukcije Ulice Vojvode Stepe, biti gotovi do 11. juna.

"Prema uveravanjima izvođača radova, 11. juna biće otvorena Autokomanda, osim za smer ka Ulici Vojvode Stepe. Sama Ulica Vojvode Stepe trebalo bi da bude završena do 11. jula. Sada radimo na rešavanju poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << problema u vezi sa javnim prevozom, odnosno sa kontaktnom mrežom, kako bi 12. jula saobraćaj normalno krenuo", rekao je gradonačelnik.

Nakon toga očekuje se i rekonstrukcija Ruzveltove, a potom i Ulice 27. marta. Kada se svi ti radovi završe, veći deo tramvajske mreže biće obnovljen", naveo je Mali. Gradonačelnik je istakao i da se na osnovu protokola sa NIS-om obnavlja i park nedaleko od benzinske pumpe na Autokomandi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.