FILMSKA SCENA USRED BEOGRADA: U munjevitoj akciji uhapšen BEGUNAC iz ZABELE!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKA SCENA USRED BEOGRADA: U munjevitoj akciji uhapšen BEGUNAC iz ZABELE!

Beogradska policija uhapsila je A. P. (30) iz Beograda koji je 2. marta ove godine pobegao iz zatvora u Požarevcu, gde se nalazio na izdržavanju višegodišnje kazne zbog razbojništva i trgovine oružjem, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Odbegli osuđenik je uhapšen na osnovu poternice koju je za njim raspisala Policijska uprava u Požarevcu, a po naredbi Kazneno-popravnog zavoda, precizira se u saopštenju.

A. P. je bio osuđen zbog krivičnih dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << razbojništva i nedozvoljene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet oružja i eksplozivnih materija, navodi policija.

On je, prema presudi Višeg suda u Jagodini, 2011. godine na području Paraćina i Požege sa još jednom osobom ukradenim vozilom došao do dve zlatarske radnje i uz pretnju oružjem, koristeći masku i rukavice, od radnika oduzeo nakit i novac.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBOJ Zatvorenik osumnjičen za razbojništvo

Izvor: Blic, 29.Jun.2016

Policija u Doboju podnela je izveštaj protiv dve osobe, od kojih se jedna nalazi u zatvoru, na izdržavanju kazne, zbog sumnje da su u martu 2012. godine izvršili razbojništvo nad radnicama trgovine „Elti“ u Doboju, kada su ukrali 634 KM...Izveštaj je podnesen protiv B.S., koji se nalazi na izdržavanju...

Nastavak na Blic...

Uhapšen zatvorenik koji je u martu pobegao iz Zabele

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jun.2016

Beogradska policija uhapsila je A. P. (30) iz Beograda koji je 2. marta ove godine pobegao iz zatvora u Požarevcu, gde se nalazio na izdržavanju višegodišnje kazne zbog razbojništva i nedozvoljenog nošenja oružja, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova...Odbegli osuđenik je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.