Drugi čovek Ruskih državnih železnica posetio Studio B

Izvor: Studio B, 30.Okt.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi čovek Ruskih državnih železnica posetio Studio B

Prvi zamenik generalnog direktora Ruskih državnih železnica Mansurbek Sultanov posetio je Studio B i razgovorao sa rukovodstvom naše kuće o budućim zajedničkim programskim akcijama.

Ruske državne železnice nastavljaju rad u Srbiji i planiraju realizaciju niza projekata u saradnji sa srpskim partnerima,izajvio je prvi zamenik generalnog direktora Ruskih državnih železnica Mansurbek Sultanov.

Prvi zamenik generalnog direktora Ruskih državnih železnica Mansurbek >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Sultanov posetio je Studio B i razgovorao sa rukovodstvom naše kuće o budućim zajedničkim programskim akcijama.

Studio B  kao gradski medijski servis, spreman je da najiscrpnije prati sve aktivnosti Ruskih železnica u Srbiji,a pre svega intezivne radove na izgradnji drugog koloseka pruge Beograd- Pančevo, i njihovu sve bržu dinamiku,rekla je direktorka Studija B Ivana Vučićević.

Učesnici sastanka složili su se da su svi strateški projekti u kojima učestvuju Ruske železnice veoma zanimljivi za privlačenje srpskih privrednih subjekata, kao i da zaslužuju veću pažnju medija u zemlji i regionu.

Studio B posvetiće toj oblasti i posebne programske segmente,dogovoreno je tokom razgovora .

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Sultanov: Ruske železnice planiraju niz projekata u Srbiji

Izvor: Blic, 30.Okt.2014

Ruske Državne Železnice (RŽD) nastavljaju rad u Srbiji i planiraju realizaciju niza projekata u saradnji sa srpskim partnerima, izjavio je prvi zamenik generalnog direktora ruskih RŽD Mansurbek Sultanov, prilikom današnje posete beogradskoj televiziji Studio B...Na sastanku Sultanova sa rukovodstvom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.