Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Avg.2015, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći film „Pored mene“ uskoro u bioskopima

Novi domaći film „Pored mene“ premijerno će biti prikazan 23. septembra od 20.30 u Velikoj dvorani Sava centra. Cena ulaznice je 500 RSD. Novi film Stevana Filipovića je dobitnik je Zlatne arene u Puli za „hrabro portretisanje nove generacije našeg vremena koju progone duhovi starih ideologija i strahovi prema neizvesnoj budućnosti, novim vrednostima i tehnologiji“. ... The post Domaći film „Pored mene“ uskoro u bioskopima appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Rosetta u KC Grad

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Avg.2015

U ponedeljak, 3. avgusta od 20.00, u KC Grad nastupiće bend Rosetta, a kao predgrupa – novosadski sastav Tethyal. Cena ulaznice je 1.500 RSD. Bend uveliko radi na novom albumu, a nedavno je premijeru imao i dokumentarni film o ovom sastavu pod naslovom Rosetta: Audio/Visual u režiji Justin Jackson-a....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.