Devojka povređena kod Marakane, dve osobe u udesima

Izvor: Studio B, 20.Sep.2014, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka povređena kod Marakane, dve osobe u udesima

U Bulevaru oslobođenja, kod Zvezdinog stadiona, sinoć je povređena jedna ženska osoba od približno 22 godine, izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura navodeći i da su u Beogradu još dve osobe zadobile povrede u saobraćajnim udesima.

Prema njenim rečima, devojka je zadobila povrede više organa, nije gubila svest iako je imala i povredu glave, a odvežena je na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar.

Na Cvetkovoj pijaci, kod okretnice autobusa 35, autobus je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << udario pešaka starog približno 65 godina, koji se žalio na bol u levom ramenu i posle zbrinjavanja odvežen je u Kliničko-bolnički centar Zvezdara, rekla je Macura.

U Tekeriškoj ulici na Voždovcu vozač, navodno u alkoholisanom stanju, udario je automobilom u banderu a sa tupom povredom glave odvežen je u Urgentni centar, kazala je ona.

Hitna pomoć imala je do jutros ukupno 111 intervencija, od čega 26 na javnom mestu.

Lekarsku pomoć tokom protekle noći tražili su uglavnom hronični bolesnici, a bilo je i slučajeva alkoholisanosti i sporadičnih tuča, rekla je Macura.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.