Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Jun.2016, 05:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dah teatar – 25 godina rada

Od 30. juna do 3. jula, povodom 25 godina rada, Dah teatar organizuje festival i konferenciju „Posto(A)janje“. Ovo je svojevrsna pozorišna platforma na kojoj će se kroz primere trajnih umetničkih kolektiva, u formi dinamičnih razgovora, predstava, radionica i performansa, kroz susrete uživo sa umetnicima i eminentnim profesorima iz zemlje i inostranstva istraživati načini opstanka i ... The post Dah teatar – 25 godina rada appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

“Posto(A)janje” Dah teatra

Izvor: SEEcult.org, 01.Jul.2016, 00:01

Dah teatar, jedno od međunarodno najznačajnijih nezavisnih pozorišta iz Srbije i regiona, obeležava 25 godina rada festivalom i konferencijom “Posto(A)janje” kojom od 30. juna do 3. jula u Beogradu želi da ukaže na načine opstanka i trajanja savremene pozorišne umetnosti...Festival “Posto(A)janje”...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.