Da se srce stegne: Pas Vuka Bojovića ne mrda i uzalud čeka gazdu

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se srce stegne: Pas Vuka Bojovića ne mrda i uzalud čeka gazdu

Vest o smrti Vuka Bojovića protutnjala je kroz "Vrt dobre nade" i skoro ugasila značenje njegovog imena. Zaposleni su tužno komentarisali da čuvena znamenitost Beograda više neće biti ista, ali u celom vrtu najviše je tugovao Bojovićev najbolji prijatelj.

Mukla tišina pratila nas je do zgrade uprave, gde se nalazi i Bojovićeva kancelarija. Prvo što smo ugledali je prazna fotelja. Nedaleko od nje, ležao je i Bojovićev pas. Glavu bi podigao samo na zvuk škripe vrata, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << a onda bi je ponovo spustio na svoje šape.

Na naše dozivanje nije reagovao, piše Alo.rs.

Tugu, ali ni suze, nisu krili ni Bojovićevi najbliži saradnici.

Pas Vuka Bojovića tuguje | Foto: D. Milenković

Tugu zbog smrti svog oca izrazio je i njegov sin Luka koji se nalazi u madridskom zatvoru, a tužnu vest prokomentarisao je jednom rečenicom.

Vuk Bojović, direktor beogradskog zoološkog vrta, preminuo je juče u Beogradu u 74. godini. Kako „Alo!“ saznaje, njegovi najbliži pronašli su ga u stanu, u krevetu. „Vrt dobre nade“ vodio je skoro tri decenije, tačnije od 1986. godine. U tom periodu „životinjsko carstvo“ bilo je obogaćeno sa više od 2.500 životinja. Datum, vreme i mesto sahrane naknadno će biti saopšteni.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

DA VAM SE SRCE STEGNE: Pas Vuka Bojovića uzalud čeka svog gazdu! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Sep.2014

Vest o smrti Vuka Bojovića protutnjala je kroz „Vrt dobre nade“ i skoro ugasila značenje njegovog imena. Zaposleni su tužno komentarisali da čuvena znamenitost Beograda više neće biti ista, ali u celom vrtu najviše je tugovao Bojovićev najbolji prijatelj.. . Mukla tišina pratila nas je do...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.