“DRINA NIJE GRANICA”: Veliko slavlje u Beogradu nakon rezultata referenduma u RS (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“DRINA NIJE GRANICA”: Veliko slavlje u Beogradu nakon rezultata referenduma u RS (VIDEO)

Nakon što se prema prvim nezvaničnim rezultatima sa referenduma o Danu Republike Srpske, 99,80 posto građana izjasnilo da želi da 9. januar i ubuduće obeležava kao Dan Republike u RS, u znak podrške počelo je slavlje u Beogradu.

U pojedinim delovima Beograda večeras se čuo vatromet i počelo je slavlje u blizini beogradskog Hipodroma uz poruku "Drina nije granica".

Na obrađenih 30,76 posto glasačkih mesta, glasalo je 154.019 glasača.

Procenjeno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je na referendum izašlo između 56 i 60 posto upisanih birača.

Pogledajte snimak slavlja iz Beograda:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Vatromet i trubači u BG povodom referenduma u RS / VIDEO

Izvor: B92, 25.Sep.2016

Na Jutjubu je objavljen video snimak slavlja u Beogradu povodom referenduma održanog u Republici Srpskoj na kom su se građani izjašnjavali o Danu RS...Snimak je naslovljen "Proslava referenduma RS u Beogradu - Drina nije granica" i prikazuje aktiviranje vatrometa dok se čuju zvuci trube...U nedelju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.