DIREKTOR JKP OBRENOVAC VOZIO MRTAV PIJAN: Policija ga uhapsila, umalo tuča sa saobraćajcima!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTOR JKP OBRENOVAC VOZIO MRTAV PIJAN: Policija ga uhapsila, umalo tuča sa saobraćajcima!

Iz vrha obrenovačke vlasti naveli su da će Dragoljub Budimirović sutra biti smenjen zbog ovog incidenta

Direktor Javno-komunalnog preduzeća "Obrenovac" Dragoljub Budimirović priveden je večeras jer je Saobraćajna policija utvrdila je da vozio u alkoholisanom stanju. Kako saznaje Kurir, Budimirović je prilikom hapšenja napravio incident, a priveden je tek posle žučne rasprave sa policijom!

- Osoba je zatečena za volanom u vidno alkoholisanom stanju. Posle izvršenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << alko-testa policajci su saopštili Budimiroviću da mora biti priveden na trežnjenje. Međutim, on to nije prihvatio pa je došlo do svađe sa policajcima. Posle rasprave na ivici tuče, direktor JPK "Obrenovac" je priveden - saznaje Kurir.

Iz vrha obrenovačke vlasti naveli su da će Budimirović sutra biti smenjen zbog ovog incidenta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.