CRNA TAČKA BATAJNICE: Nesreće su česte i to na pešačkom, ovaj dečak samo je jedan u nizu povređenih! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNA TAČKA BATAJNICE: Nesreće su česte i to na pešačkom, ovaj dečak samo je jedan u nizu povređenih! (FOTO)

Danas u 13:30 u ulici Majora Zorana Radosavljevića u Batajnici, dečaka je udario auto kada je prelazio ulucu na pešačkom prelazu. Dete je imalo lakše povrede noge, i prema nezvaničnim informacijama, polomilo je ruku, i to su jedine informacije kojima za sada raspolažemo.

Kako javljaju očevici, nesreće se često dešavaju na toj deonici, i duž cele te ulice je isti problem, neretko se događaju neprijatnosti, kako za pešake, tako i za vozače, jer je pešački prelaz na tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << delu puta loše obeležen, a nema ni ležećeg policajca.

Foto: Facebook/Momcilo Milojevic

Da bi stvar bila još gora, u neposrednoj blizini je i autobuska stanica, pa je veoma frekventna relacija u pitanju.

Foto: Facebook/Momcilo Milojevic

Meštani tvrde da je bilo i udesa sa smrtnim ishodom na tom mestu, ali niko nije preduzeo nikave mere da se spreče takve situacije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.