CINEPLEXX BIG BEOGRAD SVEČANO OTVOREN NA KARABURMI: Crvenim tepihom prošetale poznate ličnosti i uveličale otvaranje!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CINEPLEXX BIG BEOGRAD SVEČANO OTVOREN NA KARABURMI: Crvenim tepihom prošetale poznate ličnosti i uveličale otvaranje!

Ljubitelji filmova će nakon višemesečnih radova i investicije od preko 4 miliona €, uživati u elegantnom spoju tradicionalnog i modernog bioskopa urađenog prema visokim standardima kompanije Cineplexx.

Specijalnim, crvenim tepihom pored "paklenog" Cineplexx vozila prošetale su brojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog žIvota među kojima su glumci Jugoslava Drašković, Gordan Kičić i Bojan Perić, reditelj Darko Bajić, predstavnici medija Sandra Perović i Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Jovanović koje su uživale u filmu "Paklene ulice 8", nastavku popularnog filmskog serijala sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi.

Foto: Promo

Bioskop Cineplexx BIG Beograd ima osam sala, ukupni kapacitet od 1.300 mesta i prostire se na površini od 3.000 m2. Pored fantastičnih 4K projektora, sve sale su u potpunosti digitalizovane i opremljene vrhunskom Real D 3D tehnologijom. Novi Cineplexx je prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije Barco laserskih projektora. Oni se oslanjaju na tehnologiju plavog lasera, za pun spektar boja i visok kvalitet slike, koja će maksimalno upotpuniti doživljaj svim ljubiteljima sedme umetnosti.

Foto: Promo

Radi dobijanja savršene akustične atmosfere u dvoranama, kroz ceo bioskop razvučeno je ukupno 27 kilometara kablova, dok će uz JBL 5.1 i 7.1 sistem zvučnika gledaoci moći u potpunosti da zarone u radnju filma. Srebrno bioskopsko platno ukupne površine od 481 kvadratni metar, postavljeno je na sferične ekrane, kako bi gledanje filmova iz svakog mesta u sali bilo identičnog kvaliteta. Posebnu draž enterijeru novog bioskopa Cineplexx u Beogradu davaće i svetlosna instalacija likova filma Dart Vejder, Džoker i Minion za čiju izradu je bilo neophodno da se probuši više miliona mikrorupa kroz koje prolaze snopovi ružičaste svetlosti.

Foto: Promo

Sve sale bioskopa Cineplexx BIG Beograd opremljene su sa udobnim, posebno dizajniranim VIP sedištima, kao i mestima za zaljubljene u kojima će parovi imati priliku da uživaju u omiljenom filmu. Kompanija Cineplexx International je početkom aprila u Bukureštu dobila nagradu EuropaProprety za retail kompaniju godine u Srbiji. Ova nagrada se dodeljuje kompanijama koje su bile najaktivnije u regionu na osnovu njihovih tržišnih inovacija, ekspanzije na tržištu, koncepta i dizajna i komercijalnog uspeha.

Foto: Promo

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.