Besplatno krstarenje beogradskim rekama do 1. novembra

Izvor: Studio B, 02.Jul.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno krstarenje beogradskim rekama do 1. novembra

Sekretar za privredu Tijana Maljković prisustvovala je promotivnom krstrenju koje će tokom leta, svakog ponedeljka, srede i petka, besplatno organizovati Jahting klub „Kej".

 Jahting klub „Kej"  organizuje besplatno krstarenje u saradnji sa gradskim Sekretarijatom za privredu i Turističkom organizacijom Beograda.

Sekretarijat za privredu je prepoznao i podržao inicijativu da u okviru promocije reka i nautičkog turizma građanima i gostima Beograda pokloni besplatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << krstarenje Dunavom i Savom. Beograđani i gosti mogu besplatno krstariti i upoznati grad sa reka svakog ponedeljka, srede i petka od 18 časova. Tokom krstarenja građani će biti u prilici da vide Konjsko ostrvo, ušće Save u Dunav, deo Velikog ratnog ostrva, Sportski centar „Milan Gale Muškatirović", Kulu Nebojša, Kalemegdan, Brankov most...

- Cilj krstarenja je upoznavanje grada sa reke, njegove istorije i kulture o kojoj će posetioci Jahting kluba „Kej" moći da čuju od profesionalnog vodiča na srpskom i engleskom jeziku - istakla je Maljkovićeva. Ona je dodala da će ova besplatna akcija trajati od 1. jula do 1. novembra i pozvala Beograđane i goste prestonice da dođu i vide Beograd iz drugačijeg ugla. Maršuta krstarenja: Jahting klub „Kej" - Konjsko ostrvo - Ušće (srećna bova) - deo Ratnog ostrva - SC „25. maj" - Nebojšina kula - Kalemegdan - Pristanište JRB - Brankov most - Pogled na Savske mostove - Muzej savremene umetnosti - Akvatorijum - Rečna flotila - Jahting klub „Kej".

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.