Besplatni trening tekvondoa za decu u Belim vodama

Izvor: Blic, 23.Avg.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni trening tekvondoa za decu u Belim vodama

Sva zainteresovana deca predškolskog i školskog uzrasta imaće peiliku da učestvuju u besplatnom tekvondo treningu u parku Bele vode, ove subote 26. avgusta u 18 časova. Reprezentativci Beogradskog tekvondo saveza (BTS) u formama i borbama prezentovaće obe discipline tekvondoa.

Reprezentativci će pokazati kako se radi sparing i kako se lome daske posebnom tekvondo veštinom. Takođe, očekuje se da najbolji u Srbiji prikažu i borbu sa zamišljenim protivnikom tj. forme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Pozivaju se sva zainteresovana deca kao i njihovi roditelji, da dođu u subotu u 18 časova kod otvorene teretane u parku Bele vode, da se upoznaju sa tekvondom i da saznaju zašto ovaj sport postaje sve popularniji u Srbiji, ali i u svetu.

Ukoliko dođe do vremenskih neprilika, OŠ Miroslav Mika Antić izaći će u susret i ustupiti svoju fiskulturnu salu zarad ove prezentacije.

Kontakt osoba je Verica Dragić, trener TSU Čukarički, kojoj se zainteresovani mogu javiti na broj 060/73 94 704.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.