Beogradom se širi nesnosan smrad, a evo i zbog čega!

Izvor: BKTV News, 24.Jul.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradom se širi nesnosan smrad, a evo i zbog čega!

Uzrok veoma neprijatnog mirisa koji su Beograđani danas osetili, naročito u centru grada i na Dorćolu, jeste đubrenje njiva i poljoprivrednih dobara, u kombinaciji sa veoma visokim temperaturama, rečeno je Tanjugu u Beokom servisu.

U okolini Beograda ima dosta privatnih poljoprivrednih dobara koja se đubre, a uz trenutne veoma visoke temperature, stvaraju se veoma neprijatni mirisi, koji se šire centrom Beograda.

Iz Beokoma podvlače da za izuzetno neprijatne mirise >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nisu odgovorni niti Gradska čistoća, niti Beogradski vodovod i kanalizacija, te da opis neprijatnog mirisa u potpunosti odgovara đubretu kojim se đubre njive i poljoprivredna dobra, te podsećaju da je slična situacija bila i prošle godine otprilike u isto vreme.

Svi su popadali: Nesvakidašnja vožnja u autobusu uznemirlila građane!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Đubrenje njiva oseća se do Dorćola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2017

Uzrok veoma neprijatnog mirisa koji su Beograđani danas osetili, naročito u centru grada i na Dorćolu, jeste đubrenje njiva i poljoprivrednih dobara, u kombinaciji sa veoma visokim temperaturama, rečeno je Tanjugu u Beokom servisu...U okolini Beograda ima dosta privatnih poljoprivrednih dobara koja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.