Beograd: U sudaru dva autobusa povređene tri osobe

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: U sudaru dva autobusa povređene tri osobe

BEOGRAD - Tri osobe su povređene jutros u saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala dva autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća, prenosi RTS.Povređeni su prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju.U saobraćajnoj nesreći su učestvovali autobusi na liniji 73 i 706.Do sudara je došlo kada je autobus na liniji 73, izlazeći iz stanice, udario u autobus 706, koji je stajao na semaforu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tri osobe povređene u sudaru dva autobusa GSP-a!

Izvor: BKTV News, 23.Jul.2014

Tri osobe su lakše povređene jutros u saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala dva autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP), rekla je Tanjugu portparol VMA Dušica Lazarević..Ona je dodala da su te tri osobe prevezene na VMA i da su u pitanju ogrebotine, kao i da nema teže povređenih...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.