Beograd: Muškarac teško povređen u tuči u tramvaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2014, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Muškarac teško povređen u tuči u tramvaju

Jedan muškarac tesko je povređen u tuči koja se jutros dogodila u tramvaju na liniji broj 2, kod Železničke stanice u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako je rečeno Beti, muškarcu od oko 36 godina konstatovane su teške povrede glave i višestruke povrede lica i prevezen je u Urgentni centar.

Incident se dogodio malo pre šest časova, a kako Beta saznaje, policija je obavila uviđaj.

Jutros oko sedam sati na Kanarevom brdu muškarac od oko 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << godina uboden je nožem i prevezen u Urgentni centar.

Na Čukarici je sinoć oko 20 časova iz vatrenog oružja teško povređen muškarac od oko 30 godina koji je sa višestrukim prostrelenim ranama obe potkolenice prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Oko tri sata noćas u Ulici Ćirila i Metodija isperd jednog beogradskog kluba došlo je do tuče u kojoj je povređen mladić od oko 23 godina koji je zbog povreda lica prevezen u Urgentni centar.

Ukupan broj intervencija Hitne pomoći tokom noći bio je 128 od kojih se 25 dogodilo na javnim mestima, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari, kao i psihijatrijski bolesnici.

U Klinici za psihijatriju "Dr Laza Lazarević" pregledano je 20 osoba, od njih je šestoro zadržano, a došlo je i do jedne prinudne hospitalizacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Beograd: Muškarac pretučen u tramvaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2014

U tramvaju na liniji broj dva kod Železničke stanice Beograd jutros je pretučen jedan muškarac nakon svađe, saopšteno je Tanjugu u Ministarstvu unustrašnjih poslova (MUP)...Incident se dogodio oko šest sati na Savskom trgu, nakon svađe, a muškarca je napala za sada nepoznata osoba...Portparolka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.