Beograd: Auto sleteo sa puta u Ostružnici

Izvor: Večernje novosti, 19.Apr.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Auto sleteo sa puta u Ostružnici

U toku prošle noći u Beogradu je bilo ukupno 122 poziva lekarima Hitne pomoći od kojih je 25 intervencija bilo na javnom mestu, rekla je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. Macura je Tanjugu rekla da je za lekare Hitne pomoći bilo puno poziva hroničnih bolesnika, osetno povećan broj alkoholisanih lica, ali i smanjen broj saobraćajnih nesreća. U 22,17 sati u ulici Ljube Rankovića u Ostružnici, pri sletanju vozila sa puta, vozač - muškarac od 30 godina zadobio je tupu povredu glave, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << posekotinu šake i tupu povredu nadlaktice i prevezen je u Urgentni centar. U pola sata posle ponoći na Surčinskom putu povređene su tri osobe u saobraćajnoj nesreći i svi su, sa lakšim povredama, zbrinuti u Urgentnom centru. Tokom noći tri muškarca su zadobila tupe povrede glave - muškarac star 30 godina, drugi star 32 godine, dok je muškarac star 29 godina zadobio i istegnuće vrata.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prošle noći u Beogradu 122 poziva i 25 intervencija

Izvor: Studio B, 19.Apr.2015

U toku prošle noći u Beogradu je bilo ukupno 122 poziva lekarima Hitne pomoći od kojih je 25 intervencija bilo na javnom mestu, rekla je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura...Macura je rekla da je za lekare Hitne pomoći bilo puno poziva hroničnih bolesnika, osetno povećan broj alkoholisanih...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.