Belgrade jam u Domu omladine 4. i 5. septembra

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Belgrade jam" u Domu omladine 4. i 5. septembra

Festival hip hop kulture "Belgrade Jam" biće održan u petak i subotu, 4. i 5. septembra, u Domu omladine Beograda i KPTM-u, u organizaciji "Route 011".

Centralni dogadjaj festivala biće osmočasovni muzički program, koji će početi u subotu u 20 sati u Domu omladine Beograda (sala Amerikana), gde će nastupiti THCF, tvorci himne "orlova“, navodi se u saopštenju organizatora.

Članovi ovog sastava obećavaju dobar provod i pozivaju posetioce da ne propuste priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da čuju THCF uživo jer je ovo verovatno njihov poslednji nastup u Beogradu do dugo planiranog velikog beogradskog koncerta.

Na sceni će se naći i Juice, koji je nedavno objavio novi album "Hiphopium 3", kao i Prti Bee Gee, koji uveliko spremaju peti studijski album, pod imenom "Petarda".

Kako su najavili organizatori, na festivalu će nastupiti i Fox i Belleti, Bvana i Lider, Smoke Mardeljano, Arafat & Black Ring Crew, Sick Touć, Goldie & Stambola (CŠ), Lekr LTDFM, Cyam, MC Rima i Surreal, kao i specijalni gosti Marlon Brutal, Kurtoazija, Gazda Paja i Cjofo MC.

Za di-džej pultom će se smenjivati Rokam, Mrki, Coldie, Papa Zho i Choda O.

U subotu, u Domu omladine Beograda će od 16 do 18 časova biti održan AllStyle Battle, takmičenje u brejkdensu i stritdensu, a od 18 do 20 sati na programu je Masters Of Freestyle - MC Challenge, takmičenje u fristajlu.

Ulaznice za subotnji program festivala "Belgrade Jam" po ceni od 400 dinara, mogu da se kupe na svim prodajnim mestima DD Tickets-a. Cena karte na ulazu, do 20 sati, iznosiće 400, a posle toga 600 dinara.

Dan ranije, u petak, 4. septembra, od 15 do 21 sat, uz besplatan ulaz, u KPTM-u će biti organizovan Graffiti Jam, dogadjaj na kojem će učestvovati renomirani crtači i nove nade. Tema njihovih radova će biti Beograd (011).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.