Beba koja je pronađena na okretnici autobusa iz Tiršove prebačena u Dom u Zvečanskoj

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba koja je pronađena na okretnici autobusa iz Tiršove prebačena u Dom u Zvečanskoj

Beba od godinu i po dana koja je pronađena na okretnici autobusa na Konjarniku, pregledana je u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici, a nakon toga je prebačena u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

- N. N. devojčica je dovezena sinoć oko 21 sat kolima Hitne pomoći. Po navodima kolega koje su dovele dete ono je pronađeno samo na Konjarniku. Dete je zbrinuto i nije zahtevalo medicinsku pomoć pa je po dolasku dežurnog Centra za socijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rad, koje u ovakvim situacijama preuzima privremeno starateljstvo nad detetom, ono premešteno u Zvečansku - kaže prof. dr Zoran Radojičić, direktor Dečje klinike u Tiršovoj.

Beba je na sebi je imala samo duksericu i pelenu.

(Lj. R. / foto: ilustracija)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Bebu koja je nađena u zarasloj travi na Konjarniku niko ne bi ni primetio da nije naišao policajac, svedoci u šoku

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2017, 07:31

Devojčica, stara oko godinu i po, pronađena je u ponedeljak uveče, oko 20 časova, na Konjarniku, u Ustaničkoj ulici, u blizini okretnice autobusa i trolejbusa, prenose "Večernje novosti"...Beba koja je pronađena na okretnici autobusa iz Tiršove prebačena u Dom u Zvečanskoj1..Ona je najpre odvedena...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.