Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazeni puni poslednji vikend pred školu: Voda je nešto hladnija, ali to ne kvari dobru zabavu

Leto je gotovo na izmaku. Poslednji vikend pred letnji raspust Beograđani koriste na popularnim kupalištima. Dan je sunčan i topao, tako da i malo hladnija voda ne smeta kupačima.

- Voda je osetno hladnija. Ali, ne žalimo se. Malo smo u vodi, malo na ležaljkama - kaže Miloš, jedan od kupača.

Čak i da se ne okupaju, naši sugrađani će "uhvatiti" još koji zrak sunca, družiti se kraj vode sa prijateljima, ali i odmoriti od naporne radne sedmice.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nema puno ljudi, sviđa nam se što nesmetano možemo da plivamo, ali i što ne moramo da gazimo tuđe peškire kada izađemo iz vode - kroz smeh govore dve drugarice.

Poslednji vikend za kupanje ovog leta?

Škola uskoro počinje, a sa njom i obaveze, kupovanje knjiga, roditeljski sastanci... Zato i ne čudi što su se građani odlučili da ovaj dan provedu izležavajući se i puneći baterije za nove radne pobede.

U poslednjem vikendu na bazenu ne uživaju samo školarci, ima i onih koji poslednje dane godišnjih odmora provode na beogradskim kupalištima.

- Sutra počinjem da radim i odlučila sam da svoj odmor iskoristim do kraja. Ovakav letnji dan nisam mogla da propustim - sa osmehom priča Ivona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.