Izvor: Blic, 23.Avg.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURNA NOĆ U BEOGRADU Ranjen muškarac nađen u džipu na Pančevcu

Jedan muškarac nađen je ranjen u automobilu, večeras oko 22 sata na Pančevačkom mostu, a gotovo istovremeno se kod petlje "Lasta" u blizini Bubanj potoka dogodila saobraćajna nesreća, kada je automobil sleteo sa puta i udario u policijsku stanicu.

Prema informacija iz Hitne pomoći, upucani muškarac prevezen je u Urgentni centar.

Kako javljaju naši reporteri, upucani muškarac vozio je sivi metalik džip prijepoljskih registarskih oznaka i bio je u brzoj traci. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na licu mesta nema tragova pucnjave, niti je automobil oštećen, pa postoji mogućnost da je muškarac ranjen na drugom mestu. Na mostu je trenutno slobodna jedna traka za prolazak vozila, a tamo je i veliki broj policajaca.

U nesreći koja se dogodila kod Bubanj potoka jedan muškarac zadobio je višestruke povrede.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranjen muškarac nađen na Pančevcu, udes na Bubanj potoku

Izvor: B92, 23.Avg.2016

Beograd -- Jedan muškarac nađen je ranjen u automobilu oko 22 sata na Pančevačkom mostu, a gotovo istovremeno na Bubanj potoku dogodila se saobraćajna nesreća...Prema informacija iz Hitne pomoći, upucani muškarac prevezen je u Urgentni centar, javlja "Blic"...Upucani muškarac vozio je sivi metalik...

Nastavak na B92...

NAJBIZARNIJI SUDAR U BEOGRADU: Dvojica pešaka naleteli jedan na drugog, PREVEZENI U URGENTNI CENTAR!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 07:45

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala 108 intervencija od kojih 21 na javnom mestu, i četiri saobraćajne nesreće, rekla je za Telegraf portparol Hitne pomoći Nada Macura...- Prva saobraćajna nesreća bila je na Pančevačkom putu u 19.05 kod "Malog raja", lakše su povređena dva...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.