BIZNIS TRKA ZA TIRŠOVU Takmičili se zaposleni iz 124 kompanije za pomoć Dečjoj klinici

Izvor: Blic, 22.Jun.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZNIS TRKA ZA TIRŠOVU Takmičili se zaposleni iz 124 kompanije za pomoć Dečjoj klinici

Puno srce, razgažene patike i osmeh na licu imali su svi takmičari večerašnje, druge po redu Biznis trke koja se trčala trasom od Sava promenade do platoa kod Kule Nebojša i nazad. Oni su imali poseban razlog za trku - pomoć za decu iz Tiršove.

Već oko 18.30 sati, takmičri su počeli da zauzimaju svoja mesta, a u tačno 19 su krenuli sa trkom "Belgrade Business Run".

Na stazi dužine pet kilometara svoje trkačke sposobnosti izmerilo je čak 819 biznis trkača >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i trkačica iz 124 preduzeća. Svi oni trčali su kako bi prikupili sredstva za kupovinu ultrazvučnog kolor dopler aparata S9, čija je vrednost 32.280 evra, a koji je namenjen za dijagnostiku uroloških problema kod beba i dece. Ovaj aparat namenjen je Dečjoj klinici u Tiršovoj.

Među trkačima našla se i ekipa "Blica" koja je takođe postigla odličan rezultat.

Publika je aplaudirala svima, a trkači su dizali ruke da ih pozdrave. Već nakon 16 minuta i 47 sekundi, najbrži takmičar se približio cilju. To je bio Kristijan Stošić iz takmičarske grupe Marinci.

Dame su ovoga puta bile rame u rame sa muškarcima, te nisu bile puno u zaostatku. Najbrža je bila Milica Marović iz ASW Reprezentacije koja je na cilj stigla za 21 minut i 29 sekund.

Nakon trke proglašeni su pobednici, bilo je i tombole, a trkačima je obezbeđena večera. Rezultati će biti objavljeni na sajtu "Belgrade Business Run".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.