BIZNIS TRKA ZA MALIŠANE Više od 800 trkača iz 124 preduzeća u akciji za pomoć Tiršovoj

Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZNIS TRKA ZA MALIŠANE Više od 800 trkača iz 124 preduzeća u akciji za pomoć Tiršovoj

Druga biznis trka (Belgrade business run) biće održana 22. juna od Sava promenade do platoa kod Kule Nebojša i nazad. Start je u 19 sati.

Na stazi dužine pet kilometara svoje trkačke sposobnosti izmeriće čak 819 biznis trkača i trkačica iz 124 preduzeća, a ove godine po prvi put pridružiće im se i ekipa dnevnog lista "Blic".

Oni će u četvrtak trčati za viši cilj kako bi prikupili sredstva za kupovinu ultrazvučnog kolor dopler aparata S9, čija je vrednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 32.280 evra, a koji je namenjen za dijagnostiku uroloških problema kod beba i dece. Ovaj aparat biće doniran Dečjoj klinici u Tiršovoj.

Startno-ciljna pozicija trke je na Sava promenadi. Ovaj prostor nalazi se 200 metara od Železničkog mosta u pravcu ka Adi Ciganliji.

Trkači će od podmornice trčati do kraja uređenog dela staze, pa se vraćaju pored startno-ciljne zone i nastavljaju biciklističkom stazom u pravcu "25. maja". Staza prolazi pristanište brodova, Beton halu i vodi do platoa kod Kule Nebojša. Nakon okreta, učesnici se vraćaju šetalištem i ponovo biciklističkom stazom do cilja na Sava promenadi. Kako navode organizatori trke, trčaće se desnom stranom, dok će preticanje biti sa leve.

- Start trke biće u dve zone. Trkači na samom startu ulaze u zonu "brže od 30 minuta" ili zonu "sporije od 30 minuta", a prema svojim pretpostavljenim vremenima završetka trke. Kompetativni takmičari zauzeće pozicije u prvim redovima (19:59 i brže), dok će trkači koji budu lagano džogirali krenuti sa kraja kolone - kaže organizator Veroljub Zmijanac (Trčanje.rs i Beogradski trkački klub).

Nakon trke koncert

Organizatori su objavili da je moto ovogodišnje trke "Staza ne priznaje titule".

- To je moto svih nas koji kada dođemo na trčanje, skinemo sva obeležja, uloge koje igramo, brige i stresove koje preživljavamo. U trkačkoj opremi svi smo mi trkači. Na trčanju nema govora ni izgovora, ali zato ima sjajnih ljudi - poručuju organizatori i navode da će nakon humanitarne Biznis trke, u 20.15 sati na Promenadi biti održan koncert benda "Euterpa", koji će biti otvoren za sve građane.

SATNICA AKTIVNOST - Sava promenada

12-18h Preuzimanje startnih paketa

17.00 Početak programa

18-20.30 Radno vreme garderobe

19-19.45 Trka

19.45-20.15 Proglašenje pobednika, tombola, večera

20.15-22 Koncert benda "Euterpa"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Belgrade Business Run 2017 na Sava promenadi

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Jun.2017

U četvrtak, 22. juna od 19.00, na Sava promenadi biće organizovana poslovna timska trka – Belgrade Business Run 2017. Druga trka Belgrade Business Run biće humanitarnog karaktera, jer će 819 ljubitelja rekreacije iz 124 preduzeća trčati sa višim ciljem – da prikupe sredstva za kupovinu ultrazvučnog...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.