BESPLATNO U POZORIŠTE Akcija Dan i noć pozorišta za socijalno ugrožene građane

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNO U POZORIŠTE Akcija "Dan i noć pozorišta" za socijalno ugrožene građane

Sekretarijat za kulturu Beograda pokrenuo je akciju pod nazivom "Dan i noć pozorišta", koja će se odvijati tokom maja, sa ciljem da omogući socijalno ugroženim kategorijama stanovništva besplatan odlazak u pozorište, saopštila je Služba za informisanje.

Pozorišta čiji je osnivač Grad Beograd otvoriće svoja vrata onima koji nemaju mogućnosti da učestvuju u ovakvim kulturnim događajima.

Tako će socijalno ugroženi građani večeras u Jugoslovenskom dramskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pozorištu moći da pogledaju predstavu "Dnevnik o Čarnojeviću", a u subotu, 9. maja u Pozorištu na Terazijama "Ženidbu i udadbu".

U nedelju, 10. maja, u Malom pozorištu "Duško Radović" u podne moći će da vide dečju predstavu "Merlin", 11. maja uveče u pozorištu Dadov "Gospodar muva", a u Zvezdara teatru 13. maja "Rodoljupce".

U ovom programu su pozorište "Boško Buha" 15. maja (u 11 sati) sa prestavom "Snežna kraljica", Beogradsko dramsko pozorište 18. maja uveče - "Hotel Evropa" i Bitef teatar iste večeri sa plesnom predstavom "Don Žuan", zatim Atelje 212 gde se 25. maja igra "Čekaonica" i ponovo Bitef teatar 28. maja i dramska predstava "Život stoji, život ide dalje".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Besplatne predstave za socijalno ugrožene građane

Izvor: Studio B, 07.Maj.2015

Sekretarijat za kulturu pokrenuo je akciju pod nazivom „Dan i noć pozorišta", koja će se odvijati u maju, sa ciljem da omogući socijalno ugroženim kategorijama stanovništva besplatan odlazak u pozorište. ..Pozorišta čiji je osnivač Grad Beograd otvoriće svoja vrata onima koji nemaju mogućnosti...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.