BEOGRAĐANI, PAŽNJA Meteorolozi u naredna dva sata najavljuju moguće PLJUSKOVE

Izvor: Blic, 20.Jul.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAĐANI, PAŽNJA Meteorolozi u naredna dva sata najavljuju moguće PLJUSKOVE

Beograđani, nemojte da vas opuste sunce i 34 stepena koliko je izmereno u 16 časova, jer meteorolozi u narednim satima najavljuju - kišu!

Kako stoji u upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, do 7.30 je u južnim delovima prestonice moguća lokalna pojava kratkotrajnog pljuska sa grmljavinom.

Ovo se ponajviše odnosi na prigradske opštine Lazaraveac, Mladenovac, Barajevo, Sopot...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beograđani, spremite se! Evo kad vas očekuje kiša

Izvor: BKTV News, 20.Jul.2017

Beograđani, nemojte da vas opuste sunce i 34 stepena koliko je izmereno u 16 časova, jer meteorolozi u narednim satima najavljuju - kišu...Kako stoji u upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, do 17.30 je u južnim delovima prestonice moguća lokalna pojava kratkotrajnog pljuska sa grmljavinom...Ovo...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.