BEOGRAD DANAS: Puste ulice, Beograđani u svojim domovima

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD DANAS: Puste ulice, Beograđani u svojim domovima

Čini se da je Beograd danas, na Veliki petak, skoro pa skroz prazan. Na ulicama metropole ovog podneva, osim ponekog užurbanog prolaznika, nema nikoga. Izgleda da su Beograđani odlučili da praznik provedu u svojim kućama. Mada, ni vreme nam ne ide na ruku. Reporter "Blica" našao se u Knez Mihailovoj ulici i zatekao je - pustu.

Glavna ulica u Beogradu, inače prepuna prolaznika i radoznalih turista, ovog petka okupana je tišinom. Tek poneki čovek protrči užurbanim hodom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << verovatno jureći po namirnice ili farbu za uskršnja jaja.

Tmurno nebo i sitna kiša koja je jutros padala, čini se da su dodatno "pomogli" građanima da ostanu u svojim domovima. Ali, kao što se kaže, za praznike treba ostati u svojim kućama i provoditi vreme sa najbližima.

Pa, neka se i Beograd malo odmori od nas.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.