Apel Grada: Kupujte markice zaposlenima, pomozite javnom prevozu

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel Grada: Kupujte markice zaposlenima, pomozite javnom prevozu

Kompanije koje imaju više od 200 zaposlenih trebalo bi da podrže napore grada u stabilizaciji javnog prevoza i plaćaju zaposlenima markice za prevoz, apel je gradske uprave.

Cilj je da se podrže napori grada da finansijski stabilizuje gradski javni prevoz i tako ga učini boljim i kvalitetnijim za sve gradjane, naveo je gradski menadžer Goran Vesić u pismu upućenom kompanijama.

Navodeći da je u trenutku kada je izabrano novo rukovodstvo grada Beograda, gradski >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << prevoznik bio potpuno prezadužen, a većina građana nije plaćala karte za prevoz, Vesić je istakao da u takvoj situaciji, sistem javnog gradskog prevoza ne može da opstane bez subvencija grada koje se povećavaju iz meseca u mesec.

''Povećanje subvencija za prevoz znači manje novca za škole, obdaništa ili uređenje parkova i ulica. Tako nasleđeni javašluk u gradskom prevozu plaćamo svi'', istače Vesić.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Apel Grada: Kupujte markice zaposlenima, pomozite javnom prevozu

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Kompanijama koje imaju više od 200 zaposlenih gradska uprava je uputila pismo kojim apeluje na njih da podrže napore grada u stabilizaciji javnog prevoza i plaćaju zaposlenima markice, jer će na taj način ostvariti značajne uštede...Cilj je da se podrže napori grada da finansijski stabilizuje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.