Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Avg.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ansambl „Aleksandrov“ u Domu sindikata

Ansambl Ruske armije „Aleksandrov“ održaće koncert u ponedeljak, 7. septembra od 20.00, u Dvorani Doma sindikata. Čuveni ruski hor gostuje u Beogradu povodom obeležavanja sedamdesetogodišnjice pobede nad fašizmom. „Aleksandrov“ će biti na evropskoj turneji koja počinje 5. septembra koncertom u Budimpešti, a posle Beograda nastaviće se u još šest glavnih gradova zemalja koje je oslobodila ... The post Ansambl „Aleksandrov“ u Domu sindikata appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

DOB: The Jon Spencer Blues Explosion

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Sep.2015, 00:12

U četvrtak, 3. septembra od 21.00, u sali Amerikana Doma omladine Beograda nastupiće The Jon Spencer Blues Explosion. Njujork je veliki grad, bučno mesto. Ko hoće da sluša, pored te silne buke može da pomalo čuje i muziku. Događa se nekada da je ta muzika čista buka. Njih trojica sviraju bučnu...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.