Ambasador Skat zasukao rukave i sređivao parkove Beograda

Izvor: Blic, 27.Maj.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Skat zasukao rukave i sređivao parkove Beograda

Tradicionalna deveta manifestacija "Naš Beograd" ovog vikenda okupila je više od 300 volontera koji su na 11 lokacija u Beogradu uređivali zelene površine i fasade, školska dvorišta i igrališta, terene za boćanje, ali se i družili sa najstarijim sugrađanima, a među njima i Kajl Skot, ambasador SAD-a.

I ambasador i osoblje ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji i predstavnici USAID-a pridružili se humanoj akciji.

- U Americi ovakve akcije deo su svakodnevne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kulture u školama, crkvama, kroz organizacije izviđača, jer svi mi treba da doprinesemo zajednici kojoj pripadamo. Danas smo u Beogradu na ovakvoj akciji, jer smo mi deo vaše zajednice - rekao je ambasador Skat.

Devetu godinu za redom u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje, svakog proleća veliki broj volontera na različitim lokacijama u gradu kroz dobrovoljne aktivnosti doprinose kvalitetu života Beograđana i lepšem izgledu glavnog grada. Do sada je zahvaljujući manifestaciji "Naš Beograd" više od 3.000 zaposlenih, iz preko 30 kompanija, svojim volontiranjem doprinelo poboljšanju kvaliteta života preko 10.000 svojih sugrađana.

Ove godine prvi put i Beograđani su sami mogli da budu deo ove akcije tako što su putem online nominacija predlagali i glasali za lokaciju u gradu kojoj je potrebno preuređenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.